Ontdek de Kracht van Maatwerk met Van Gameren Interieurbouw
Volg ons op facebookVolg ons op LinkedINVolg ons op instagramVolg ons op PinterestVolg ons op YouTube

Ontdek de Kracht van Maatwerk met Van Gameren Interieurbouw

Ondernemersbelang

ONTDEK DE KRACHT VAN MAATWERK MET VAN GAMEREN INTERIEURBOUW

Al bijna 30 jaar is Van Gameren Interieurbouw een toonaangevende naam in de wereld van maatwerkmeubilair. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap maken ons de perfecte partner voor al uw interieurwensen. Of u nu een zorginstelling, bedrijf of gemeente bent, wij leveren maatwerkmeubels die naadloos aansluiten op uw behoeften.

UW SPECIALIST IN MAATWERKMEUBILAIR

Bij Van Gameren Interieurbouw bieden we een breed scala aan op maat gemaakte meubeloplossingen, waaronder:

  • Balies: de eerste indruk van uw organisatie is cruciaal. Onze balies zijn ontworpen om zowel functioneel als representatief te zijn.
  • Kastenwanden: onze kastenwanden bieden niet alleen veel opbergruimte, maar ook een esthetische meerwaarde voor uw interieur.
  • Keukens: of het nu gaat om een bedrijfskeuken of een keuken voor een zorginstelling, wij leveren keukens die aan al uw eisen voldoen.
  • Overige maatwerkmeubelen: van bureaus en vergadertafels tot display units, wij ontwerpen en vervaardigen alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en stijlvolle inrichting.

INNOVATIE EN EFFICIËNTIE MET DE MASTERWOOD CNC-NESTING MACHINE

Met de introductie van de Masterwood CNC-nesting machine tillen wij onze productieprocessen naar een hoger niveau. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om met ongekende precisie en snelheid te werken. Dit betekent dat wij uw maatwerkmeubilair nog sneller en efficiënter kunnen leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

DUURZAAM EN CIRCULAIR MET WOODLOOP

Bij Van Gameren Interieurbouw hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom maken we gebruik van het Woodloop-circulaire systeem, waarbij we plaatmateriaal hergebruiken. Dit systeem stelt ons in staat om milieuvriendelijk te produceren en tegelijkertijd hoogwaardige meubels te leveren. Het hergebruik van materiaal vermindert afval en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN GAMEREN INTERIEURBOUW?

  • Ervaring en vakmanschap: met al bijna 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen kunnen vertalen naar hoogwaardige meubelstukken.
  • Persoonlijke benadering: wij luisteren naar uw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect bij uw situatie passen.
  • Technologische voorsprong: met de nieuwste machines en technieken garanderen wij efficiëntie en precisie.
  • Duurzaamheid: onze inzet voor duurzame productie en het gebruik van het Woodloop-systeem maken ons een milieubewuste keuze.

UW PARTNER VOOR DE TOEKOMST

Een goed ontworpen interieur draagt bij aan het welzijn en de productiviteit. Of u nu een zorginstelling bent die een gastvrije sfeer wil creëren, een bedrijf dat streeft naar een efficiënte werkomgeving, of een gemeente die functioneel en esthetisch meubilair nodig heeft, Van Gameren Interieurbouw staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie tot leven kunnen brengen met ons hoogwaardige maatwerkmeubilair.

Van Gameren Interieurbouw
026 325 41 12
info@vangamereninterieurbouw.nl
www.vangamereninterieurbouw.nl

Naar het overzicht
CBMSBB erkend leerbedrijf

Neem contact op

Van Gameren Interieurbouw

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 026-3254112
E-mail info@vangamereninterieurbouw.nlDe koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur 

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Interieurbouw B.V. | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>