Nieuws
Volg ons op facebookVolg ons op LinkedINVolg ons op instagramVolg ons op PinterestVolg ons op YouTube

Nieuws

Vakantie

Geschreven op

Beste bezoekers, Vanwege een welverdiende vakantie zijn wij gesloten van 19 juli tot 9 augustus. Maar maak je geen zorgen, vanaf 12 augustus zijn we weer aanwezig. In de tussentijd wensen we iedereen een fantastische vakantie toe! Lees meer »

Ontdek de Kracht van Maatwerk met Van Gameren Interieurbouw

Geschreven op

ONTDEK DE KRACHT VAN MAATWERK MET VAN GAMEREN INTERIEURBOUW Al bijna 30 jaar is Van Gameren Interieurbouw een toonaangevende naam in de wereld van maatwerkmeubilair. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap maken ons de perfecte partner voor al uw interieurwensen. Lees meer »

Duurzaam en Circulair met Woodloop

Geschreven op

Duurzaam en Circulair met Woodloop Bij Van Gameren Interieurbouw hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom maken we gebruik van het Woodloop-circulaire systeem, waarbij we plaatmateriaal hergebruiken. Dit systeem stelt ons in staat om milieuvriendelijk te produceren... Lees meer »

Ingebruikname Masterwood CNC-nesting machine

Geschreven op

Vanaf begin Juni hebben we de beschikking over Masterwood CNC-nesting machine Innovatie en Efficiëntie met de Masterwood CNC-nesting Machine Met de introductie van de Masterwood CNC-nesting machine kunnen wij onze productieprocessen naar een hoger niveau tillen. Lees meer »

Van Gameren stapt over op: HVO-100

Geschreven op

HVO-100: tot 90% lagere CO2 uitstoot dan gewone diesel HVO-100 levert op basis van Hydrotreated Vegetable Oil (HVO), olie van plantaardige afvalolieproducten. HVO-100 is een duurzame, circulaire brandstof die evident bijdraagt aan de reductie van CO2. Lees meer »

Deelname Betuwe On Stage 2025

Geschreven op

Betuwe-On-Stage: VMBO-leerlingen van Citadel College, HPC Zetten, OBC Elst, OBC Bemmel en OBC Huissen hebben we reeds jarenlang geënthousiasmeerd voor de bouw. 13 Maart 2025 gaan we wederom deelnemen aan het BEROEPENFEEST van Betuwe On Stage op Papendal, en op 27 Maart 20... Lees meer »

Böcker AHK36 in gebruik genomen

Geschreven op

Van Gameren neemt Böcker AHK36 in gebruik... en investeert niet alleen in mens, maar ook in machine! Wij hebben daarnaast de volgende hulpmiddelen: dakpanverdeler/ pannenklem/ kiepbak/ pallethaak/ dakplaatklem en last-but-not least een hoogwerkerbak. Lees meer »

Strategisch toolbox

Geschreven op

Rob Melchels en Eva Thus hebben hun #boek de strategische toolbox gepresenteerd aan de leden van Koninklijke Bouwend Nederland afdeling Zuid Oost Gelderland. Een #strategisch #handboek voor bouwend Nederland; een letterlijke gereedschapskoffer om als #bouwbedrijf de toeko... Lees meer »

Levering nieuwe schaftwagens

Geschreven op

De nieuwe schaftwagens geleverd, en voorzien van onze reclame Lees meer »

Ons kantoor en werkplaats

Geschreven op

vanaf 1 februari 2015 hebben wij Henri Dunantstraat 17 te Gendt als onze nieuwe thuisbasis. Om u een beeld te geven van onze kantoren en werkplaats hebben we enkele foto's bijgesloten. Lees meer »

CBMSBB erkend leerbedrijf

Neem contact op

Van Gameren Interieurbouw

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 026-3254112
E-mail info@vangamereninterieurbouw.nlDe koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur 

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Interieurbouw B.V. | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>